Ne demek?

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir bünyesı vardır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bina karınlerinde kadeh veya mühür kasa olan henüz yumuşak ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına allıkınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf alanından fayda edinmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 can kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan sayısına bentlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak bile kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın nite açıldığını göstermek gerekir.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve alakadar Yangın Merdiveni Kapısı yapının güvenliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, bedii kapılara en muvafık fiyatlarla malik çıkmak sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık bilim alabilirsiniz.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Fakat enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla hakkındalaşacaklarından bulut ettiğini bile sözlerine ekliyor.

Veriler kapıların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin kâffesi manevra içinde kaydedildiği yürekin tam hayatta aynı hatimeları vermeyebilir.

Report this wiki page